Καλώς ήλθατε. Μέσα από αυτήν την σελίδα μπορείτε να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στον ιστότοπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γενικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά.

Η εγγραφή απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες, διδάσκοντες, μαθήτριες, απόφοιτες και φίλους του σχολείου και του συλλόγου μας.

Σημασία της εγγραφής: Με την εγγραφή γίνεται κανείς μέλος του ιστότοπου. Ως μέλος μπορεί να υποβάλει άμεσα κείμενα και άρθρα προς δημοσίευση.

Διαδικασία: Χρειάζεται να δηλώστε ένα επιθυμητό ψευδώνυμο , ήτοι το "όνομα μέλους" και έναν κωδικό (password) που θα γνωρίζετε μόνο εσείς.Επίσης απαιτείται η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail)

Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή απαιτείται να εισάγετε μια πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), γιατί εκεί θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος ενεργοποίησης.

Μετά την ενεργοποίηση και αφού συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που δηλώσατε, θα δείτε αριστερά ένα μενού για την υποβολή κειμένων (λεζάντα: Δημοσίευση κειμένων), καθώς και για τη διαχείριση του "προφίλ" σας, δηλαδή του λογαριασμού σας, μέσω του οποίου μπορείτε να αλλάξετε, αν θέλετε, τον κωδικό σας.

Αν κάποιος ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, αρκεί να πατήσει τη σχετική ένδειξη (ξέχασα τον κωδικό μου) και θα του σταλεί αυτόματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, σύνδεσμος για αλλαγή του κωδικού.

  

 

Ιστότοπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

του Ραλλείου Λυκείου Θηλέων Πειραιά.

Σας ευχαριστούμε, που μας επισκεφθήκατε.