Πνευματικά Δικαιώματα - Νομικές Επιφυλάξεις - Αποποίηση Ευθύνης

 

1. Άρθρα-κείμενα τρίτων.

Τα πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε άρθρου αναδημοσιεύεται στη σελίδα, από οποιαδήποτε εξωτερική πηγή και αν προέρχεται, ανήκουν στο δημιουργό, ή το νόμιμο κάτοχό τους. Αναδημοσιεύσεις γίνονται για εκπαιδευτικούς λόγους και με αναφορά στην πηγή τους.

 

2. Βίντεο (βίντεο, φιλμ, ψηφιακό, ή από αναλογική μήτρα)

Αποποίηση ευθύνης: Κανένα από τα βίντεο που προβάλλονται στην ιστοσελίδα δε φιλοξενείται στο σέρβερ της σελίδας. Τα βίντεο ρέουν προς τη σελίδα από το γνωστό ιστότοπο http://youtube.com , όπου και προβάλλονται ελεύθερα. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς τους, ή στους εν γένει νομίμους κατόχους τους.

Τα βίντεο αναπροβάλλονται στην ιστοσελίδα μας για εκπαιδευτικούς λόγους.

Όταν κάποιος εναντιώνεται στην προβολή τους, το youtube.com, δεν επιτρέπει την προβολή τους σε άλλους ιστότοπους με τη μέθοδο της ενσωμάτωσης (embed, ή του streaming), ωστόσο θα αφαιρείται οποιοδήποτε βίντεο μας ζητηθεί από τον δημιουργό του, ή τον κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων.

Θεατρικές παραστάσεις, ντοκυμαντέρ, έρευνες, εκδηλώσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, φιλμ, αποσπάσματα, ή οποιοδήποτε καλλιτεχνικό, ερευνητικό, επιστημονικό, δημοσιογραφικό , ή άλλο έργο, έλκεται από τον ιστότοπο youtube.com (ροή δεδομένων, streaming, embed). Δεν αντιγράφεται στον παρόντα ιστότοπο, αλλά το παράθυρο αναπαραγωγής του youtube ενσωματώνεται στην εκάστοτε σελίδα, με εμφανή τρόπο και με δυνατότητα μετάβασης στον ιστότοπο δημοσίευσης youtube.com. Η προβολή γίνεται μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους, καλόπιστα, χωρίς καμία πρόθεση ζημίας του δημιουργού, ή του κατόχου του και φυσικά χωρίς κανένα κέρδος, ή αντάλλαγμα.

 

3. Επικοινωνία - αναφορές

Αν υπάρχει οποιαδήποτε αντίρρηση - εναντίωση για την προβολή οποιουδήποτε βίντεο, ή την αναδημοσίευση οποιοδήποτε κειμένου, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, μέσα από το σύνδεσμο "Επικοινωνία" , ή στο email "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

 

4. Πρωτότυπες Δημοσιεύσεις, δημοσιεύσεις μελών συλλόγου

Η σελίδα και οι συντάκτες διατηρούν τα πνευματικά τους δικαιώματα, για κάθε πρωτότυπη δημοσίευση και κάθε κείμενο που δημοσιεύεται με την υπογραφή τους.

 

5. Διαχειριστής ιστότοπου, υπεύθυνος δημοσιεύσεων :

Γιάννης Παναγιωτόπουλος "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."