Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο ιστότοπος του Συλλόγου μας δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι την 1η Μαϊου 2014 με σκοπό να καταστεί μια πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στους γονείς.

Κάθε γονιός, του οποίου το παιδί φοιτεί στο Ράλλειο Λύκειο είναι αυτοδικαίως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Συνεπώς αγαπητέ γονέα - μητέρα, πατέρα, ή κηδεμόνα, όλοι μαζί αποτελούμε το συλλογικό όργανο, που ονομάζεται Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και αρκεί η συμμετοχή μας, για να του δώσουμε δύναμη, ώστε να μας εκπροσωπεί επάξια.

Ας προσπαθούμε λοιπόν διαρκώς όλοι ενωμένοι για καλύτερη εκπαίδευση και για ένα καλύτερο περιβάλλον μάθησης για τα παιδιά μας.

Στη σελίδα "Διοικητικό Συμβούλιο" θα βρείτε τα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ, για αμεσότερη επικοινωνία, αν χρειαστεί.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στη δεξιά στήλη της σελίδας μας υπάρχει το πλαίσιο "Εγγραφή για ενημέρωση".

Αν κάποιος συμπληρώσει το όνομά του και το email του, θα λαμβάνει αυτόματα κάθε ενημερωτικό μήνυμα, που θα στέλνουμε προς τους γονείς.

Η επικοινωνία-ενημέρωση μέσω του ιστότοπου, είναι σύγχρονη, ανέξοδη και απείρως ταχύτερη και αμεσότερη από την αποστολή σημειωμάτων στο σπίτι, μέσω των μαθητριών.

 

 

ΑΠΛΗ-ΕΥΚΟΛΗ-ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα από τη σελίδα της επικοινωνίας, μπορείτε να μας γράψετε συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα.

Μπορείτε ακόμα και να επισυνάψετε κάποιο αρχείο (π.χ. έγγραφο).

Η επικοινωνία του Συλλόγου μας με τους γονείς και κηδεμόνες είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού διευκολύνει τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε διοργάνωσης, εκδήλωσης, συζήτησης, συνέλευσης, ανακοίνωσης.

Παρακαλούνται θερμά όλοι οι γονείς-κηδεμόνες, να μας γνωστοποιήσουν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η σελίδα μας σας ενημερώνει για τις δραστηριότητες του σχολείου και του συλλόγου μας, τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Δημιουργήθηκε με αγάπη και συνεχώς εμπλουτίζεται, ώστε να μπορεί να αποτελεί ένα σημείο "συνάντησης".

Η φωνή κάθε γονιού μπορεί να ακουστεί, αρκεί να κάνει ένα μικρό βήμα, να επικοινωνήσει μαζί μας.

Σύλλογος γονέων δεν είναι το Δ.Σ, είμαστε όλοι μας!

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ

Ο ιστότοπος εκτός από την ενημέρωση και τη δυνατότητα επικοινωνίας, περιλαμβάνει ένα διαδικτυακό περιοδικό με άρθρα για την παιδεία και τα γενικότερα προβλήματα, αλλά και άρθρα για την ιστορία και τον πολιτισμό μας, την τέχνη, τη λογοτεχνία , την επιστήμη κ.λ.π.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Γονείς που το επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις για τον ιστότοπο και όχι μόνο, καθώς και κείμενα-άρθρα προς δημοσίευση.

 

 

 

Η ΜΙΚΡΗ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

Επίσης περιλαμβάνεται μια μικρή βιντεοθήκη, που αποτελείται από συλλογές επιλεγμένων βίντεο από το διαδίκτυο, τα οποία προσφέρουν είτε γνώσεις, με έναν ευχάριστο τρόπο (ιστορία-επιστήμη), είτε ψυχαγωγία (θέατρο).

Είπαμε πιο πάνω ότι θέλουμε ο παρών ιστότοπος να είναι ένα σημείο "συνάντησης". Το εν λόγω σημείο είναι ο εικονικός μας "καφές".

 

 

 

 

 

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Αγαπητοί γονείς, προς το τέλος της σχολικής χρονιάς 2013-14 ξεκινήσαμε την ουσιαστική ανασυγκρότηση του Συλλόγου μας, για το καλό όλων μας και κυρίως για το καλό των παιδιών μας!

Κατά τη νέα σχολική χρονιά σας καλούμε να αγκαλιάσετε το σύλλογο, άλλωστε ο σύλλογος είστε εσείς, είμαστε όλοι οι γονείς και κηδεμόνες.

Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστούμε ο ένας τη βοήθεια του άλλου. Το βέβαιο είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ζούμε σε μια αληθινά δύσκολη εποχή και όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα.

Η Παιδεία μας πάντα είχε προβλήματα, τα οποία εντάθηκαν και επιδεινώθηκαν λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η αλληλεγγύη μπορεί να αποτελέσει ένα μάθημα, αλλά κυρίως ένα ουσιαστικό στήριγμα για όλους μας. Πρώτα για τα παιδιά μας, που έχουν ανάγκη την αμέριστη συμπαράστασή μας, αλλά και για τους διδάσκοντες και για εμάς τους ίδιους.

Όλοι μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη ενός συλλογικού οργάνου, για να αντιμετωπίσουμε τρέχοντα και μελλοντικά προβλήματα.

Ο ιστότοπος συμβάλλει στην επικοινωνία μας και την καλύτερη ενημέρωση. Μπορεί να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια, ή αγώνα. Βρίσκεται επίσης δυναμικά στο facebook και στο twitter.

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!